Hallo wereld.

Welkom op deze website met als enige onderwerp de -10% opdruk Van Acker uit 1946. Op de geschiedenis pagina vind je meer informatie over de oorsprong van deze gebeurtenis die aanleiding gegeven heeft tot één van de meest uitdagende en bizarre mogelijkheid om een unieke verzameling uit te bouwen. Deze in de wereldgeschiedenis unieke gebeurtenis van na de tweede wereldoorlog heeft talloze verzamelaars geïnspireerd.

Deze website is opgesteld en wordt onderhouden door Jan Vander Mijnsbrugge, zoon van één van de bekendste verzamelaars, Karel Vander Mijnsbrugge. Op basis van zijn jarenlang onderzoek, inclusief het interviewen van de oude postmeesters heeft hij tevens een zeer uitgebreide cataloog uitgebracht. Meer informatie over deze cataloog en hoe deze te verkrijgen vind je tevens op deze website.

Verder zijn er uiteraard nog een pak nuttige links en trivia te vinden.

Veel lees- en verzamelplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies. Door op deze website te blijven aanvaardt u het gebruik van deze coockies.