Delcampe

Hallo iedereen,

vandaag ben ik begonnen met een aantal overschotten van mijn vader zijn verzameling aan te bieden via Delcampe. Het is tot mijn verrassing een zeer goed werkend platform. Dank zij dit platform tref ik reeds een aantal oude bekenden van mijn vader, Karel Vander Mijnsbrugge.

Ben je geïnteresseerd, aarzel dan niet om een kijkje te nemen.

Binnenkort start ik met het aanbieden van de map met de dubbels van mijn vader, dus rechtstreeks uit zijn originele collectie.

Vele groeten, Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies. Door op deze website te blijven aanvaardt u het gebruik van deze coockies.